Skip to content

Servicii

Servicii cosmeticã

Pensatul sprancenelor

Sprancenele dau expresivitate chipului, contureaza si accentueaza privirea si totodata schimba trasaturile fetei prin forma, grosimea si culoarea lor. De aceea este foarte important sa te lasi pe mana unui specialist care stie ce ti se potriveste in functie de caracteristicile fetei, estetica si personalitate.

Pensat simplu

Aceasta procedura presupune curatatul sprancenei de firele “in plus”, care ies din forma sprancenei. De asemenea spranceana se piaptana si se tund usor varfurile firelor din spranceana pentru o forma cat mai naturala si ordonata. Se recomanda pensatul cel putin o data pe luna.

Pensat cu forma

Aceasta procedura se potriveste persoanelor cu sprancene groase, crescute, care nu s-au mai pensat de mult timp, astfel sprancenele neavand o forma definita. De asemenea, la aceasta procedura mai pot apela persoanele care isi doresc o schimbare a formei sprancenelor, corectarea si stilizarea lor. La sfarsit, sprancenele se piaptana si se tund usor. 

Vopsit sprancene

Procedura prin care se intensifica culoarea sprancenelor, in cazul unor fire subtiri si deschise sau se schimba usor culoarea sprancenelor in functie de culoarea parului. Vopsitul sprancenelor se recomanda sa fie facut la distanta de 3-4 saptamani.

Laminare sprancene (NOU!)

Este solutia pentru sprancenele neascultatoare. Aceasta procedura reaseaza firele dezordonate, le fixeaza pentru o perioada indelungata si le ofera volum. Mai mult, produsele naturale cu care se efectueaza laminarea sprancenelor nu afecteaza cresterea firelor de par, decat intr-un sens pozitiv. Se recomanda repetarea acestei proceduri la 45-60 zile.

Vopsit gene

Se adreseaza in general persoanelor cu gene subtiri, blonde sau cu varfurile decolorate. Aceasta procedura coloreaza si intensifica culoarea genelor naturale. Se recomanda o data pe luna.


Epilatul

Presupune indepartarea firelor nedorite de par de la radacina, cu ceara specifica fiecarei zone, efectul fiind de durata. In timp, firul de par se rareste si coloratia acestuia se estompeaza.


Epilat mustata

Presupune indepartarea “pufului” de pe buza superioara cu ceara specifica zonei. Procedura se recomanda ori de cate ori este nevoie, nu mai des de 2 saptamani datorita faptului ca este o zona mai sensibila.

Epilat axila

Presupune indepartarea firelor de par din zona subratului cu ceara specifica zonei. Se recomanda ori de cate ori este nevoie, cu o pauza de minim 2 saptamani.


Epilat brate

Presupune indepartarea firelor de par de pe brate cu ceara specifica zonei. Se hidrateaza zona la finalul procedurii cu ulei calmant si se recomanda ori de cate ori este nevoie.


Epilat picioare scurt

Presupune indepartarea firelor de par de pe gambe, inclusiv zona genunchiului, cu ceara specifica zonei. La final se hidrateaza zona cu ulei post epilat si se recomanda repetarea procedurii ori de cate ori este nevoie.

Epilat picioare lung

Presupune indepartarea firelor de par de pe gambe si coapse, cu ceara specifica zonei. Se hidrateaza la final cu ulei calmant si se recomanda procedura ori de cate ori este nevoie.

Epilat inghinal partial

Presupune indepartarea firelor de par de pe lateralele zonei inghinale (zona bikinilor) cu ceara elastica. Procedura se repeta ori de cate ori este nevoie.


Epilat inghinal total

Presupune indepartarea totala de la radacina a firelor de par din zona inghinala, cu ceara elastica specifica zonei. Se repeta ori de cate ori este nevoie.

Tratamente faciale

Masajul facial

Este o combinatie de miscari si presiuni executate manual in scop estetic pentru a pastra un timp cat mai indelungat stralucirea pielii, elasticitatea si vitalitatea dermului si a muschilor pielosi. Masajul facial se realizeaza in regiunea fetei, a gatului si a decolteului. Scopul este preventiv, de intretinere, mentine tonusul muscular si intarzie aparitia semnelor de imbatranire, daca este efectuat regulat. In functie de tipul de ten, durata masajului poate fluctua intre 15 si 30 de minute si se poate executa in cadrul sedintelor de tratament sau de sine statator. Se recomanda o data pe luna sau mai rar in cazul tenurilor grase.

Masaj facial + masca

Aceasta este o procedura de intretinere, care vine in completarea unui tratament specific tenului. Mastile sunt amestecuri de substante care aplicate pe piele si mentinute un anumit timp produc asupra pielii diferite efecte de hranire, hidratare sau vindecare. Atat masajul facial cat si masca sunt specifice tipului de ten pe care se lucreaza.

Tratament specific tipului de ten

Dupa stabilirea diagnosticului de ten, cel mai important pas este acela de a alege cele mai bune procedee de tratament care sa stabileasca echilibrul la nivelul metabolismului pielii. Fiecare tip de ten beneficiaza de procedee specifice,care sunt randuite intr-o ordine bine stabilita. Aceasta insiruire reprezinta schema de tratament a tenului respectiv.Etapele tratamentului:- demachiere (cu produse specifice tipului de ten)- completarea demachierii (tonifiere)- gomaj sau peeling- masaj facial (in functie de tipul de ten)- masca (cu produse specifice tipului de ten)- crema (in functie de tipul de ten).

Tratament de curatare profunda

Etapele tratamentului:- demachiere (cu produse specifice tipului de ten)- completarea demachierii (tonifiere)- gomaj sau peeling- vaporizare calda + masaj- extragerea comedoanelor- dezinfectia- masca (cu produse specifice tipului de ten)- crema (in functie de tipul de ten).


Tratament lifting facial

Etapele tratamentului:- demachiere (cu produse specifice tipului de ten)- completarea demachierii (tonifiere)- gomaj sau peeling- masaj facial- fiola anti-age- ultra-sunete- crema (in functie de tipul de ten).

Servicii manichiurã/pedichiurã

Manichiura este cartea de vizita a unei femei!

Manichiura cu oja semipermanenta

Acest tip de manichiura este o alternativa ideala a manichiurii cu oja clasica, care ofera in plus o rezistenta a culorii pe unghie de minim 2 saptamani, intarind si unghiile in acelasi timp. 

Dry manicure

Este o tehnica de curatare a cuticulei “pe uscat”, de aici si denumirea de dry manicure. Aceasta ofera o curatare perfecta a pielitei de pe unghii, permitand astfel aplicarea culorii foarte aproape de cuticula.


Aplicarea ojei semipermanente cu apex

Aceasta tehnica este recomandata persoanelor cu unghii foarte subtiri si fragile, care se rup si se exfoliaza usor. Apexul ingroasa si ofera rezistenta unghiei, oferind totodata o corectie si o forma frumoasa unghiei.


Indepartare oja semipermanenta

Se recomanda ca aceasta tehnica sa se realizeze la salon si nu acasa, deoarece unghia se poate subtia si distruge in urma acestui proces (daca nu este realizat de un profesionist). Indepartarea ojei semipermanente se poate realiza prin 2 metode: cu acetona pura sau cu ajutorul pilei electrice.


Protectie gel pe unghia naturala

Acest tip de manichiura se potriveste femeilor care isi doresc unghii lungi si rezistente. Gelul se aplica pe unghia naturala, fara a se realiza o extensie a unghiei, iar culoarea rezista minim 3 saptamani.


Intretinere gel

Aceasta procedura este cunoscuta sub numele de “umplere”. Dupa ce ati avut facuta in prealabil o manichiura cu gel, aceasta trebuie intretinuta (cand unghiile au crescut si manichiura nu mai arata bine). Se recomanda o data la 3 saptamani si consta in indepartarea culorii si a modelului anterior, realizandu-se astfel o noua manichiura in gel.


Constructie gel

Aceasta tehnica se recomanda persoanelor care au unghii scurte si doresc sa treaca la unghii lungi. Se realizeaza o extensie a unghiilor cu ajutorul sabloanelor. De asemenea se pot alege diferite forme.


Indepartare gel

Se recomanda ca aceasta tehnica sa se realizeze la salon si nu acasa, deoarece unghia se poate subtia si distruge in urma acestui proces (daca nu este realizat de un profesionist). Gelul se indeparteaza de pe unghie cu ajutorul pilei electice.

Pedichiura semipermanenta

Presupune realizarea pedichiurii cu oja semipermanenta.


Curatat pedichiura

Presupune inmuierea si curatatul calcaielor.